ID: 921
Advertentie ID: #921 is verwijderd van uw verlanglijst.
Medewerker Banqueting - Landgoed de Horst
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Landgoed de Horst is een uitdagende en professionele accommodatie gelegen in de bossen van Driebergen. Deze bijzondere omgeving is speciaal ingericht voor trainingen, bijeenkomsten en opleidingen.
Landgoed de Horst:
heeft 30 verschillende inspirerende ruimtes voor bijeenkomsten;heeft een theater met 275 zitplaatsen;heeft 40 2-persoons hotelkamers;heeft 73 1-persoons slaapkamers;ligt op nog geen 20 minuten rijden van Utrecht;staat voor ont-moeten, inspireren en ontspannen.Gezonde en vitale voeding staan hoog in het vaandel bij Landgoed de Horst. Alle producten en gerechten die we serveren zijn zodanig samengesteld en bereid dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren. Tevens is kunst een belangrijke bron van inspiratie op het landgoed. Er zijn poëzie, objecten, beelden, foto's en andere kunstuitingen aanwezig die inspireren.
Het hospitality team bestaat uit de afdelingen Restaurant, Keuken, Receptie, Baak Boeking, Banqueting, Housekeeping en Hotelmanagement. Met elkaar zorgen we voor de bijzondere sfeer en de gastvrijheidsbeleving op Landgoed de Horst en bij de Baak Seaside te Noordwijk.
We zijn gespecialiseerd in het accommoderen van leren en ontwikkelen. Dagelijks dragen wij zorg voor het serviceconcept, zodat de deelnemers van de opleidingen van de Baak en andere aanbieders zich volledig kunnen concentreren op de trainingen. Wij zorgen ervoor dat de deelnemers zich thuis voelen, optimaal kunnen trainen en leren en tot slot zichzelf kunnen ontwikkelen.
Functiebeschrijving
Landgoed de Horst in Driebergen en de Baak Seaside in Noordwijk (samen Baak Hospitality) zijn leerlocaties van de Baak. De Baak is een opleidingsinstituut en is de plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht.
Heb jij het lef om ons Baak Hospitality team te komen versterken? Het professionele team van Baak Hospitality bestaande uit de afdelingen Restaurant, Keuken, Receptie, Baak Boeking, Banqueting, Housekeeping en Hotelmanagement zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving. Dagelijks dragen zij zorg voor ons serviceconcept, zodat de deelnemers van de opleidingen zich volledig kunnen concentreren op hun training. De collega's van Baak Hospitality zorgen ervoor dat de deelnemer zich thuis voelt!
Voor ons banqueting team zijn we op zoek naar een collega die zorgt voor een gastvrjie en nette omgeving voor onze gasten.
FunctieomschrijvingFulltime - 38 uur per week op basis van 5 dagen per week in een zevendaagse cyclus.Het gereedmaken van alle ruimtes (leerruimtes en lounges); o.a. het schoonmaken, de juiste opstelling klaarzetten, cursus materialen verzorgen en op de betreffende locatie afleveren, lounges en koffiebuffetten opruimen/schoonmaken/aanvullen. Zaalkasten aanvullen en achtergebleven materiaal netjes verzamelen. Deze werkzaamheden vinden plaats in meerdere gebouwen op het landgoed.Het verlenen van gastvrijheid door o.a. gasten wegwijs te maken en te verwelkomen, reageren op vragen en/of opmerkingen van gasten, acties ondernemen om verzoeken in te willigen.Het verwezenlijken van kleine reparaties en/of vervangingen bijv. lampen vervangen.
Functie-eisen
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau. En je hebt bij voorkeur relevante stage- en/of werkervaring in een soortgelijke functie in de horeca of toerisme.Je bent gastvrij, hebt een klant- en servicegerichte instelling en hebt een representatieve uitstraling.Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en durft initiatief te tonen.Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent leergierig, flexibel en accuraat, je hebt oog voor detail en je kunt onder druk werken.Je deelt de werkzaamheden efficiënt en effectief in waardoor er een goede samenwerking ontstaat.Je bent je bewust van het belang van veilig, hygiënisch en milieuvriendelijk werken.Je hebt het vermogen om actief handelend op te treden zodra zich onverwachte omstandigheden voordoen en hier flexibel en verantwoordelijk mee om te gaan.Op deze functie is de CAO voor het horeca- en aanverwante bedrijf van toepassing.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anita Bons, Banquetmanager, via telefoonnummer 0343 55 64 55.
Landgoed de Horst:
heeft 30 verschillende inspirerende ruimtes voor bijeenkomsten;heeft een theater met 275 zitplaatsen;heeft 40 2-persoons hotelkamers;heeft 73 1-persoons slaapkamers;ligt op nog geen 20 minuten rijden van Utrecht;staat voor ont-moeten, inspireren en ontspannen.Gezonde en vitale voeding staan hoog in het vaandel bij Landgoed de Horst. Alle producten en gerechten die we serveren zijn zodanig samengesteld en bereid dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren. Tevens is kunst een belangrijke bron van inspiratie op het landgoed. Er zijn poëzie, objecten, beelden, foto's en andere kunstuitingen aanwezig die inspireren.
Het hospitality team bestaat uit de afdelingen Restaurant, Keuken, Receptie, Baak Boeking, Banqueting, Housekeeping en Hotelmanagement. Met elkaar zorgen we voor de bijzondere sfeer en de gastvrijheidsbeleving op Landgoed de Horst en bij de Baak Seaside te Noordwijk.
We zijn gespecialiseerd in het accommoderen van leren en ontwikkelen. Dagelijks dragen wij zorg voor het serviceconcept, zodat de deelnemers van de opleidingen van de Baak en andere aanbieders zich volledig kunnen concentreren op de trainingen. Wij zorgen ervoor dat de deelnemers zich thuis voelen, optimaal kunnen trainen en leren en tot slot zichzelf kunnen ontwikkelen.
Functiebeschrijving
Landgoed de Horst in Driebergen en de Baak Seaside in Noordwijk (samen Baak Hospitality) zijn leerlocaties van de Baak. De Baak is een opleidingsinstituut en is de plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht.
Heb jij het lef om ons Baak Hospitality team te komen versterken? Het professionele team van Baak Hospitality bestaande uit de afdelingen Restaurant, Keuken, Receptie, Baak Boeking, Banqueting, Housekeeping en Hotelmanagement zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving. Dagelijks dragen zij zorg voor ons serviceconcept, zodat de deelnemers van de opleidingen zich volledig kunnen concentreren op hun training. De collega's van Baak Hospitality zorgen ervoor dat de deelnemer zich thuis voelt!
Voor ons banqueting team zijn we op zoek naar een collega die zorgt voor een gastvrjie en nette omgeving voor onze gasten.
FunctieomschrijvingFulltime - 38 uur per week op basis van 5 dagen per week in een zevendaagse cyclus.Het gereedmaken van alle ruimtes (leerruimtes en lounges); o.a. het schoonmaken, de juiste opstelling klaarzetten, cursus materialen verzorgen en op de betreffende locatie afleveren, lounges en koffiebuffetten opruimen/schoonmaken/aanvullen. Zaalkasten aanvullen en achtergebleven materiaal netjes verzamelen. Deze werkzaamheden vinden plaats in meerdere gebouwen op het landgoed.Het verlenen van gastvrijheid door o.a. gasten wegwijs te maken en te verwelkomen, reageren op vragen en/of opmerkingen van gasten, acties ondernemen om verzoeken in te willigen.Het verwezenlijken van kleine reparaties en/of vervangingen bijv. lampen vervangen.
Functie-eisen
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau. En je hebt bij voorkeur relevante stage- en/of werkervaring in een soortgelijke functie in de horeca of toerisme.Je bent gastvrij, hebt een klant- en servicegerichte instelling en hebt een representatieve uitstraling.Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en durft initiatief te tonen.Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent leergierig, flexibel en accuraat, je hebt oog voor detail en je kunt onder druk werken.Je deelt de werkzaamheden efficiënt en effectief in waardoor er een goede samenwerking ontstaat.Je bent je bewust van het belang van veilig, hygiënisch en milieuvriendelijk werken.Je hebt het vermogen om actief handelend op te treden zodra zich onverwachte omstandigheden voordoen en hier flexibel en verantwoordelijk mee om te gaan.Op deze functie is de CAO voor het horeca- en aanverwante bedrijf van toepassing.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anita Bons, Banquetmanager, via telefoonnummer 0343 55 64 55.