ID: 8155
Marokkaans. Keuken van Marokko
€3,80
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Marokkaans. Keuken van Marokko
(Hans Belterman & Fatima Chouaibi)
Toegankelijk boek over de Marokkaanse keuken, die erg divers is. Wat zijn typische Marokkaanse ingrediënten? Waar kun je Marokkaans eten in Nederland. En hoe kun je zelf authentiek Marokkaans koken? Wat zijn de Marokkaanse eet- en drinkgewoonten? Hoe maak je couscous? Wat is een tajine en hoe gebruik je die?
Hans Belterman en Fatima Chouaibi schreven samen dit kookboek. Fatima leerde van haar eigen moeder de kneepjes van de Marokkaanse keuken en Hans Belterman heeft al vele kookboeken op zijn naam staan. Het resultaat is een even veelzijdig als kleurrijk kookboek.
Voorgerechten
Warme en koude dranken
Soepen
Typisch Marokkaanse: de tajine
Visgerechten
Kruiden en specerijen
Vleesgerechten
Couscous
Gevogelte
De koninklijke kookschool
Marokkaans eten in Nederland
Deeggerechten
Groenten en peulvruchten
Citroenen horen erbij
Desserts
Gebonden met spiraalband, 104 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Unieboek/Van Dishoeck, 2003
ISBN 9789026927027/9026927029
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd
(Hans Belterman & Fatima Chouaibi)
Toegankelijk boek over de Marokkaanse keuken, die erg divers is. Wat zijn typische Marokkaanse ingrediënten? Waar kun je Marokkaans eten in Nederland. En hoe kun je zelf authentiek Marokkaans koken? Wat zijn de Marokkaanse eet- en drinkgewoonten? Hoe maak je couscous? Wat is een tajine en hoe gebruik je die?
Hans Belterman en Fatima Chouaibi schreven samen dit kookboek. Fatima leerde van haar eigen moeder de kneepjes van de Marokkaanse keuken en Hans Belterman heeft al vele kookboeken op zijn naam staan. Het resultaat is een even veelzijdig als kleurrijk kookboek.
Voorgerechten
Warme en koude dranken
Soepen
Typisch Marokkaanse: de tajine
Visgerechten
Kruiden en specerijen
Vleesgerechten
Couscous
Gevogelte
De koninklijke kookschool
Marokkaans eten in Nederland
Deeggerechten
Groenten en peulvruchten
Citroenen horen erbij
Desserts
Gebonden met spiraalband, 104 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Unieboek/Van Dishoeck, 2003
ISBN 9789026927027/9026927029
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd