ID: 6620
Vacuumgaren / Felix Alen
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Vacuümgaren en nieuwe technieken in de gastronomie
door Felix Alen
met medewerking van de Universiteit Gent
In woord en beeld demonstreert Felix Alen de technieken en mogelijkheden van het vacuümgaren in de gastronomie en legt hij een stevige basis voor de sous-vide kookkunst.
Uitgeverij BOEK, Zonhoven (B)
284 pag.
In uitstekende staat (opdracht voorin)
Verzendkosten koper
Kijk ook even bij mijn andere advertenties !
door Felix Alen
met medewerking van de Universiteit Gent
In woord en beeld demonstreert Felix Alen de technieken en mogelijkheden van het vacuümgaren in de gastronomie en legt hij een stevige basis voor de sous-vide kookkunst.
Uitgeverij BOEK, Zonhoven (B)
284 pag.
In uitstekende staat (opdracht voorin)
Verzendkosten koper
Kijk ook even bij mijn andere advertenties !